Fit@School, vanaf maandag 21 september

 | Fit@School, vanaf maandag 21 september | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 14 september 2020

Sportliefhebbers zitten goed op de Gasthuislaan. Naast het vak Lichamelijke Opvoeding is er voor bovenbouwleerlingen bijvoorbeeld de mogelijkheid om Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM) te kiezen. Daarnaast hebben we Topsportbeleid, een Sportraad die regelmatig sporttoernooien organiseert en we doen geregeld mee aan buitenschoolse toernooien zoals Olympic Moves en KNHB Schoolhockey.

Daarnaast beschikken we over een heuse fitnessruimte. Deze ruimte is compleet ingericht met cardioapparatuur, krachttoestellen, core-stability-faciliteiten, etc.

Bovenbouwleerlingen vanaf klas 4 kunnen gebruik maken van deze ruimte. Onder de noemer 'Fit@School' kunnen zij een strippenkaart kopen van 5 euro, waarvoor zij 10 keer mogen sporten onder begeleiding van een enthousiaste vrijwilliger. Deze vrijwilliger (Dhr. Stapersma) is op maandag en woensdag van 12.45 tot 16.00 uur in deze ruimte aanwezig. Dit zijn de tijden waarop de leerlingen er gebruik van kunnen maken.

Uiteraard wordt er voor gezorgd dat de hygiëneregels strikt te volgen zijn.

Bij de docenten LO kun je terecht voor meer informatie of loop even langs in de fitnessruimte. We starten vanaf komende maandag, 21 september.

Veel sportplezier!

Groetjes, Sectie LO

‹ Terug naar overzicht