Masterclasses geannuleerd

 | Masterclasses geannuleerd | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 07 januari 2022

’s-Gravenzande, 7 januari 2022 

Betreft: Masterclasses ISW Gasthuislaan 2022 

Beste ouder(s) en/of verzorger(s), 

Tot onze spijt moeten we jullie mededelen dat we de Masterclasses op onze locatie helaas moeten annuleren. Dit zijn de Masterclass gymnasium van 12 januari, Masterclass kennismaking vwo-plus Cultuur en Wetenschap van 26 januari, Masterclass wiskunde van 2 februari en de Masterclass programmeren van 16 februari.  

Omdat wij ons realiseren dat het toch fijn is om de sfeer te ‘proeven’ worden er speciale rondleidingen gegeven op de Gasthuislaan. Dit betreft voor 1 leerling met 1 ouder/verzorger. U kunt zich vanaf 11 januari inschrijven via onze website www.gasthuislaan.isw.info  

Voor de ouders wordt er op maandag 24 januari een online ouderinformatieavond gehouden. Tijdens deze avond kunt u kiezen uit verschillende workshops die u kunt volgen. Het programma staat op onze website. Indien u zich vooraf opgeeft, krijgt u de links voor de presentatie en workshops toegestuurd per mail. Op de dag zelf zullen de links ook op de website geplaatst worden. 

We willen jullie erop attenderen dat wij onze activiteiten voor groep 8 ook delen op onze website, op Instagram en op Facebook. Voor groep 8 is een speciale pagina gemaakt op de website waarop alle data staan van de activiteiten die aankomend jaar aangeboden worden. 

Zijn er vragen naar aanleiding van deze mail dan kun je contact opnemen over algemene brugklasvragen met de heer Steven van der Mark, Leerjaarcoördinator klas 1 (E [email protected]), en met Ilona Vooijs over vragen omtrent de Masterclasses (E [email protected]). 

Wij danken jullie hartelijk voor de interesse in de Masterclasses!  

Met vriendelijke groet, 

De directie van ISW Gasthuislaan 

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Zomervakantie

16 augustus
Vakantie

Rooster in Magister

19 augustus
Leerlingen

Geen les voor alle leerlingen

22 augustus
Leerlingen

Start nieuw schooljaar

22 augustus
Leerlingen

Start 1e kwartaal

22 augustus
Leerlingen
› Bekijk volledige agenda