Masterclasses ISW Gasthuislaan 2021

 | Masterclasses ISW Gasthuislaan 2021 | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 22 november 2021

’s-Gravenzande, 22 november 2021 

 

Betreft: Masterclasses ISW Gasthuislaan 2021 

 

Beste ouder(s) en/of verzorger(s), 

 

Tot onze spijt moeten we jullie mededelen dat we, vanwege de oplopende besmettingen rondom COVID-19, de Masterclasses op onze locatie helaas moeten annuleren. 

Dit zijn de Masterclass wiskunde van 24 november en de Masterclass Chinees van 8 december.  

 

Wij hebben de lesgevende docenten gevraagd of er een mogelijkheid is om hun Masterclass digitaal aan te bieden zodat de toekomstige brugklassers online kennis kunnen maken met het vak.

Helaas is er voor beide Masterclasses geen mogelijkheid om dit digitaal te doen. 

 

Wij vinden dit erg jammer en hopen in het nieuwe jaar de resterende Masterclasses wel fysiek te kunnen verzorgen. Zodra we hier informatie over hebben, horen jullie van ons. 

 

We willen jullie erop attenderen dat wij onze activiteiten voor groep 8 ook delen op onze website, op Instagram en op Facebook.

Voor groep 8 is een speciale pagina gemaakt op de website waarop alle data staan van de activiteiten die aankomend jaar aangeboden worden. 

 

Zijn er vragen naar aanleiding van deze mail dan kun je contact opnemen over algemene brugklasvragen met de heer Steven van der Mark, Leerjaarcoördinator klas 1 (E mrk@isw.info), en met Ilona Vooijs over vragen omtrent de Masterclasses (E vsd@isw.info). 

 

Wij danken jullie hartelijk voor de interesse in de Masterclasses! 

 

Met vriendelijke groet, 

 

De directie van ISW Gasthuislaan 

‹ Terug naar overzicht