ISW Gasthuislaan presenteert The conscious concert en komt in actie voor Turkije en Syrië

 | ISW Gasthuislaan presenteert The conscious concert en komt in actie voor Turkije en Syrië | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 15 februari 2023

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, 

Van 21 t/m 24 februari 2023 verandert ISW Gasthuislaan weer in een heuse concertzaal voor The Conscious Concert. Vier avonden lang spetteren leerlingen en collega’s van het podium en zijn we groener dan groen. Tijdens deze mooie week vol kunst & cultuur zamelen we ook geld in voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië en voor de families van enkele leerlingen en collega’s. Heeft u nog geen kaartjes besteld? Reserveer dan snel kaartjes via [email protected]

Dit jaar gaan we zo milieubewust mogelijk te werk en daarom zijn er geen fysieke concertkaartjes. Voor bezoekers die op de fiets komen, kost een kaartje €5 en wanneer je met de auto komt, betaal je €6. Wanneer je meer dan €5 voor je kaartje overmaakt, wordt het resterende bedrag overgemaakt naar hulporganisaties voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië (dus ook de extra euro als je met de auto komt). Het bedrag maak je vooraf over op rekeningnummer NL54 ABNA 0544449142 t.n.v. ISW Gasthuislaan onder vermelding van ‘schoolconcert en het aantal kaartjes’. 

Daarnaast ontvang je gratis koffie of thee wanneer je een eigen drinkbeker meeneemt. De opbrengsten van de drankverkoop in de pauze worden ook aan het goede doel ter beschikking gesteld.

In de school hangen posters met een QR-code. Hier kunnen leerlingen vanaf vandaag op een makkelijke manier een bijdrage leveren voor Giro555. Deze posters hangen ook tijdens het schoolconcert in de school zodat alle bezoekers in de gelegenheid zijn om een eventuele bijdrage te geven.

Klik hier voor onze digitale collectebus om gemakkelijk een donatie voor Giro555 te doen. 


Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op school volgende week tijdens het concert. Laten we met elkaar een mooi bedrag ophalen voor alle mensen in nood. 

‹ Terug naar overzicht