Kennismakingsmiddag voor nieuwe brugklasleerlingen

 | Kennismakingsmiddag voor nieuwe brugklasleerlingen | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 20 juni 2023

Beste aanstaande leerling van ISW Gasthuislaan,

We zijn er helemaal klaar voor om jou welkom te heten op onze school. We hopen dat je een hele mooie en fijne tijd tegemoet gaat! Om nog voor de zomervakantie een goede start te kunnen maken, nodigen we je op maandag 26 juni om 13:30 uit voor een kennismakingsmiddag met je nieuwe klas, je mentor en de assistent-mentoren. 

Die maandag de 26e wordt duidelijk bij wie je in de klas komt komend schooljaar. Bij aankomst op het schoolplein zullen de mentoren en assistent-mentoren je opvangen. Vanaf daar begeleiden ze je naar de aula voor de centrale opening met alle nieuwe brugklasleerlingen. Daarna volgt een programma in het klaslokaal met de leerlingen van je nieuwe klas.

Lees hier de gehele brief

Je wordt maandag 26 juni om 13:30 verwacht op het schoolplein aan de Gasthuislaan 145. De introductie zal tot ongeveer 15:30 duren. Neem pen, papier en een tas mee. Tot dan! 

Ouder(s)/verzorger(s) ontvangen binnenkort meer informatie over o.a. het bestellen van de boeken, over de kosten van de Activiteitenweek en over de kennismakingsavond in schoolweek 2 (dinsdag 29 augustus).

Namens alle mentoren en assistent-mentoren,

Mevr. D. (Daniëlle) van der Meer
Leerjaarcoördinator klas 1
ISW Gasthuislaan
0174-445588
[email protected]

‹ Terug naar overzicht