Nederlands kampioen schoolhandbal!

 | Nederlands kampioen schoolhandbal! | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 10 juni 2024

Afgelopen vrijdag zijn onze meiden van ISW Gasthuislaan schoolhandbalkampioen van Nederland geworden. De 1e poulewedstrijd was direct de zwaarste wedstrijd. De wedstrijd ging gelijk op totdat Kate plotseling hard door haar enkel ging. We waren even van slag, maar in de laatste seconde wist Tara het winnende doelpunt te maken! 

Vanaf de 2e wedstrijd werd het even puzzelen met de opstelling. Er waren geen wisselspeelsters meer, dus moest er ook nog slim gespeeld worden om af en toe wat energie te besparen. De wedstrijd eindigde in een zwaar bevochten gelijkspel: 8-8 De laatste poulewedstrijd moest gewonnen worden om kans te maken om de finale te halen. De meiden faalden niet en haalden de overwinning binnen. De finale was bereikt!

De finale werd gespeeld tegen een school uit Heemskerk. Het hele team bestond uit speelsters van eenzelfde vereniging. Sterk op elkaar ingespeeld dus. Onze meiden lieten zich niet van de wijs brengen en speelden zeer gedisciplineerd en met overtuiging. De finale werd hierdoor enigszins verrassend, maar overtuigend gewonnen met 8-5!

Bente, Lotte, Kate, Anouk, Marit, Fiene, Jenthe, Tara en Gedy gefeliciteerd met het kampioenschap!

Teamfoto

 

‹ Terug naar overzicht