Sintviering een groot succes!

 | Sintviering een groot succes! | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 05 december 2021

Lang hebben we er naar uit moeten kijken, maar vrijdag 3 december was het dan eindelijk weer zover. De Sint en zijn Piet kwamen aan op de Gasthuislaan, en hoe?!

Met het golfkarretje kwamen zij de school ingescheurd en dat leverde een hoop hilariteit op. Helaas hebben we er geen beelden van, omdat we niet zeker weten of er schade gereden is ;-)

Wel hebben we via betrouwbare bronnen heel veel lovende reacties gekregen. De rij skills werden door de meeste leerlingen in twijfel genomen, aangezien er leerlingen door de lieve goede Sint zijn aangereden. Gelukkig heeft Piet 1e hulp verleend en is iedereen er weer bovenop gekomen. Er werd ook heerlijk gestrooid met kruidnoten die niet altijd goed werden gevangen door de leerlingen. Ligt dit dan aan de strooiskills van Piet? Of aan het niet goed kunnen vangen van al onze leerlingen? Misschien kunnen de LO-docenten hier wat onderzoeken in doen of dit inderdaad aan de leerlingen ligt of dat Piet zijn Pietendiploma moet vernieuwen? We zullen het volgend jaar merken.

Sint en Piet hebben ervan genoten en waren blij dat ze, ondanks het volle aula moment, toch enorm van jullie hebben kunnen genieten!

Tot volgend jaar!

‹ Terug naar overzicht