Veel sterkte Jade!

 | Veel sterkte Jade! | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 11 oktober 2021

Lieve Jade,

Wij willen jou heel veel sterkte toewensen de komende periode!

Jade gaat vanaf a.s. woensdag een bestralingstraject in van 6 weken. Haar klas heeft haar vanmiddag verrast met een heerlijke high-tea. Wat ontzettend lief! Tijdens de high-tea werd Jade verrast met een bezoek naar haar ouders en adjunct-directeur Tineke van der Toorn en Kees Smit. Kees overhandigde haar de 1e cheque van €250,- voor het goede doel en namens de directie werd er nog een cheque uitgereikt van €250,- 

De vader van Jade, René, heeft een boek geschreven: 'HELP, mijn kind heeft KNKR'. Door het boekje te bestellen ontvang je het boekje, maar belangrijker... tovert Jade van de opbrengst weer een glimlach bij een ander patiëntje tevoorschijn. Via deze link kunt u het boek bestellen/betalen. Om het toegestuurd te krijgen, kunt u bij het tikkie een bericht toevoegen. Vul hier uw adres in. Door het boek te bestellen, is het mogelijk om andere patiënten te verblijden met een echte KIKA beer! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Kops.

Jade schrijft ook haar eigen blog.

Jade, heel veel sterkte en we hopen je snel weer te zien! Geniet van alle verrassingen en de goodiebag die je vandaag van al je klasgenoten en van het personeel hebt mogen ontvangen! 

‹ Terug naar overzicht